W pierwszym kroku przygotowywania tego wybornego smakołyku należy połączyć ze sobą suche składniki: przesianą mąkę, proszek do pieczenia oraz sól. W oddzielnym rondelku rozpuścić masło z dodatkiem mleka i wody. Następnie połączyć z suchymi produktami. Połączone składniki stale gotować mieszając – aż do uzyskania konsystencji ciasta. Po ostygnięciu należy powoli wbić jajka i zamieszać.
Tak przygotowane ciasto należy podzielić na dwie części. Jedną z nich wyłożyć dno formy i piec w nagrzanym do 200 stopni piekarniku – 20 minut. Tak samo należy postąpić z drugą połową ciasta. Przyszedł czas na przygotowanie kremu.
Zrób budyń i kolejno dodawaj go do ubitego mikserem masła. Gdy uzyskasz odpowiednią konsystencję nałóż na dolną część ciasta przygotowany krem i przykryj go drugą – górną upieczoną warstwą. Cisto można przystroić owocami lub posypać startą czekoladą. Smacznego.