Obierz mandarynki. Dwie obrane mandarynki przekroić na pół. Pozostałe dwa dzielimy na półksiężyce.
Obierz kiwi i pokrój w krążki. Przetnij połowę kół na pół.
Usuń łodygę z persymony, obierz ją i pokrój w krążki. Następnie obieramy grejpfruta, obieramy półksiężyce i kroimy na pół.
Jabłko pokroić w kostkę. Obierz banana i pokrój go w krążki.
Przykryj wnętrze miski kawałkami owoców. Do garnka dodać agar, zalać wodą. I połóż to na kuchence.
Ogrzać mieszaninę i wymieszać. Dodaj mleko, mleko skondensowane. Mieszaj i gotuj przez 1-2 minuty.
Dodaj śmietanę do mieszanki mlecznej. Dobrze wymieszać.
Dodaj owoce. I wymieszać.
Wlej masę owocową do formy i wyrównaj. Umieść deser w lodówce, aż całkowicie ostygnie.